|
[BLOG] Xemix.xaa.pl
|
|
14.05.2010, 19:44
|
|||
|
|||
|
[BLOG] Xemix.xaa.pl
Witam!
Dziś chcę Wam zaprezentować mój blog - Xemix.xaa.pl - ...o wszystkim i o niczym... Jak napisałem na blogu - do pisania na nim podchodzę "na ludzie". Mam nadzieję, że to Was nie zniechęci. Nie będę też pisał kto wie jakich artykułów i z nie wiadomo jakiego świata. Pozdrawiam i zapraszam ![]() Xemix.xaa.pl OTSite Polska Xemix's blog Zarabiaj na swojej stronie WWW! |
|||
|
23.07.2010, 11:33
|
|||
|
|||
|
RE: [BLOG] Xemix.xaa.pl
Mhm bardzo ładny blog mi osobiście się bardzo podoba ciekawe jak innym
|
|||
|
23.07.2010, 14:13
|
|||
|
|||
|
Mi też jest u mnie w brogrollu
eQuuS Blog Darmowy Hosting Bez Reklam Dla Ciebie! Sieć Serweów Counter Strike 1.6 Polskie Wsparcie NovaBoard ![]() |
|||
|
27.07.2010, 20:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.07.2010 20:31 przez Kot.)
|
|||
|
|||
|
Faktycznie o wszystkim i niczym na luzie
![]() Fajny design. Ciemne tło nie męczy oczu. Myślę, że kilka obrazków ożywiło by go nieco, ale to subiektywne odczucie. Przy okazji nie eksponujesz specjalnie swojej oferty. Jakaś mała reklama graficzna pobudziła by ciekawość i zachęciła do wejścia na odpowiednie podstrony. Ogólnie miło się czyta Twój blog. EDIT: Czy ten skin to Twoje dzieło? Forum Literackie Inkaustus - Wejdź a już zostaniesz. |
|||
|
27.07.2010, 20:50
|
|||
|
|||
(27.07.2010 20:24)Kot napisał(a): Faktycznie o wszystkim i niczym na luzie Dzięki za ocenę, postaram się "pobudzić" blog. Nie, skin to nie moje dzieło, ja tylko wprowadziłem niewielkie zmiany
OTSite Polska Xemix's blog Zarabiaj na swojej stronie WWW! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Znajdź nas
Zarejestruj

![[Obrazek: 34389.jpg]](http://img.userbars.pl/172/34389.jpg)