Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
Blogi... czytacie?
17.08.2010, 21:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.08.2010 21:39 przez Lukasz.)
Blogi... czytacie?
Cześć!

Ja nie jestem jakimś wielkim czytelnikiem blogów, tak naprawdę blogiem, którego czytam jest tylko Niebezpiecznik. Zaglądam czasami na Lege Artis, VaGla, danieldryzek.pl. Zaglądałem też (jak "żyły") na blogi WPNinja i Vivee. Czyli lista mała. Smile A jak z Wami? Podzielcie się blogami, które czytacie i podajcie link jeżeli sami piszecie bloga.

A i oczywiście marines.jogger.pl czytałem ze trzy razy od deski do deski. Wink

EDIT2: No zupełnie mi z głowy wypadło, jeszcze do tego dochodzą oficjalne blogi MyBB, WP i Google. Lista się powieksza.

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

17.08.2010, 21:44
RE: Blogi... czytacie?
Cool

Ja generalnie nie czytam blogów jako blogów. Traktuję je jako normalne serwisy z treścią z tym, że z reguły łatwiej taki blog zasubskrybować. Co nieco ich mam oprócz innych serwisów.

Poniżej załączam eksport z mojego Google Readera jakby ktoś chciał zobaczyć co czytuję każdego dnia. Wink

Ja już nawet nie pamiętam niektórych wpisów u siebie. Ludzie pytają się mnie o coś. Ja odpowiadam, że nie pamiętam. W odpowiedzi dostaję link do swojego posta na blogu. Tongue

Załączone pliki
.zip  google-reader-subscriptions.xml.zip (Rozmiar: 3,89 KB / Pobrań: 1)

Postęp tłumaczenia: 96% [##############################]
[marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog
17.08.2010, 22:04
A ja Wam powiem, że jak mam chwilę wolnego czasu i wejdę na jakiś ciekawy blog, ciekawego człowieka to lubię poczytać Smile

Osobiście też poznałem "smak" bloggowania, i troszku, amatorsko, samemu piszę.

Otrzymaj bonus do 1000 PLN ze swojego serwisu, zacznij zarabiać poważne pieniądze na stronie
Tworzenie stron www - wBoard.net
17.08.2010, 23:18
(17.08.2010 21:44)marines napisał(a):  Poniżej załączam eksport z mojego Google Readera jakby ktoś chciał zobaczyć co czytuję każdego dnia. Wink
Niezła lista, dodałem zafganistanu.pl do Readera.

17.08.2010, 23:24
Niektóre feedy już pewnie się zdezaktualizowały, ale znaczna większość powinna działać. Zafganistanu.pl bardzo mnie zaciekawiło swego czasu, ale wtedy wpisy pojawiały się często. Teraz jakoś zapadła cisza. Warto jednak przeczytać to co jest tam napisane. Tamte teksty są takie... inne, prawdziwe.

Co do samego blogowania to polecam założenie własnego bloga. Nie warto zrażać się problemem "o czym miałbym pisać", bo to zupełnie nieważne, a odpowiedź jest prosta: o czym tylko masz ochotę. Konfrontacja swoich opinii z czytelnikami często daje do myślenia i pozwala na szersze spojrzenie na świat. Poza tym blogowanie może być też dobrą zabawą. Wink

18.08.2010, 08:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2010 08:45 przez Tidusek.)
Co by tu napisać... a już wiem ,więc jak wbiję na blog osoby inteligentnej ,która coś wie o webmasterce lub życiu realnym to coś tam poczytam ,jednak do blogów jakoś mnie nie ciągnie... Wole blogi skryptów/gier niż ludzi - nie wiem dlaczego.

Już wiem co czytam: Rafał Pitoń Blog ,a raczej zaglądam i czekam na news o wydaniu uniBoard ;D

[Obrazek: 31349.png]
[Obrazek: 28026.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika

18.08.2010, 15:28
Witam.

Ja tam czytam blogi ludzi osobników Big Grin zajmujących się webmasterką Smile
Raz na tydzień wejdę i poczytam inne blogi jeśli jest coś ciekawego Smile
18.08.2010, 16:04
Osobiście jedyny blog, który czytam to http://www.blueman.pl/ Wink. Zawsze BlueMan umie coś poważnego napisać Smile.
19.08.2010, 16:08
Znakomite przepisy wraz z szczegółowym opisem i zdjęciami: chili i czekolada. Smile

20.08.2010, 19:39
No. ;P
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości