|
Strona eQuuS Blog - Świat Przedstawiony Inaczej
|
|
23.07.2010, 18:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.08.2010 17:03 przez marines.)
|
|||
|
|||
|
eQuuS Blog - Świat Przedstawiony Inaczej
Witam.
Chciałbym zaprosić na swojego bloga. Blog jest oparty o Wordpress`a. Miałem przenieść bloga na hosting ,ale kasy nie mam i reaktywowałem starego bloga. Na blogu będe zamieszczał inforamacje o muzyce,sporcie,informatyce itd. Mój Blog Proszę o oceny oraz propozycje co można by zmienić ![]() Pozdrawiam eQuuS eQuuS Blog Darmowy Hosting Bez Reklam Dla Ciebie! Sieć Serweów Counter Strike 1.6 Polskie Wsparcie NovaBoard ![]() |
|||
|
24.07.2010, 23:25
|
|||
|
|||
|
RE: eQuuS Blog - Świat Przedstawiony Inaczej
Szkoda, że taki krótki ten Twój blog. Nie bardzo jest tam co czytać a tym bardziej oceniać.
Ale za jakiś czas chętnie wrócę do niego i zobaczę, jak się rozwija. Pozdrawiam! Forum Literackie Inkaustus - Wejdź a już zostaniesz. |
|||
|
24.07.2010, 23:53
|
|||
|
|||
|
Też chyba poczekam aż coś konkretniejszego zacznie się pojawiać. Poza tym poprawnością językową nie grzeszysz eQuuS.
Postęp tłumaczenia: 12% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Identi.ca :: Launchpad :: Blog |
|||
|
25.07.2010, 02:51
|
|||
|
|||
|
Witam.
Jest to reaktywacja bloga ![]() Blog ma dopiero 5 dni ![]() Weszło na niego razem ze starym wydaniem ok 550 osób. Co dzień dodaje coś
eQuuS Blog Darmowy Hosting Bez Reklam Dla Ciebie! Sieć Serweów Counter Strike 1.6 Polskie Wsparcie NovaBoard ![]() |
|||
|
25.07.2010, 07:57
|
|||
|
|||
|
Jeszcze musisz trochę nad nim popracować
Ostróda - Forum wielotematyczne Grafika, reklama, tworzenie www |
|||
|
13.08.2010, 14:32
|
|||
|
|||
|
Sry, ale Ty go nie kastomizowałeś dlatego nie wiem co tu oecniać. Gotowy blog od wordpressa, gotowa skórka.
|
|||
|
13.08.2010, 14:42
|
|||
|
|||
|
Iwakabe, treść, pomysł?
Postęp tłumaczenia: 12% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Identi.ca :: Launchpad :: Blog |
|||
|
13.08.2010, 14:58
|
|||
|
|||
|
Witam.
Jak mi dasz miejsce na bloga na serwerze oraz domenę mogę zrobić ![]() Treść ? Nie ma tam za dużo wyjazd ,a ja jestem ![]() Pomysł ? Banalny ![]()
eQuuS Blog Darmowy Hosting Bez Reklam Dla Ciebie! Sieć Serweów Counter Strike 1.6 Polskie Wsparcie NovaBoard ![]() |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Znajdź nas
Zarejestruj

![[Obrazek: 34389.jpg]](http://img.userbars.pl/172/34389.jpg)

![[Obrazek: userbar02.jpg]](http://lh4.ggpht.com/_zQh8V-B8AaU/TCJYxujDerI/AAAAAAAAAMU/S4AD2C6sOS4/userbar02.jpg)