Zaloguj się Załóż konto
Wątek zamknięty 
Ile warta baza danych forum komputerowego PC-Fachowiec?
18.08.2011, 14:08
RE: Ile warta baza danych forum komputerowego PC-Fachowiec?
W dropped/AM masz rejestrację/przedłużenie za 12/50 PLN. Jak dla mnie zachowanie dziecinne - tak - z Twojej strony eQuuS. Po pierwsze to piszesz na każdym forum ten sam wątek, po drugie to kiego ch*ja ci ta baza? Skoro robisz nowy projekt z inną tematyką to po co Ci to, zwłaszcza, że 90% dyskusji jest w OT? Dla mnie to jeden wielki nonsens, to twoje dopytywanie się o wartość, bo faktyczna wartość jest równa 0! Gwarantuję ci, o wiele łatwiej zbudować jest społeczność od początku, aniżeli wykorzystywać czyjś patent. Byłeś adminem - ok, odszedłeś - jeszcze lepiej, to skoro sam odszedłeś to po co ci to coś?

Może trochę chaotycznie to opisałem, ale na prawdę - zachowujecie się (Ty i ten twój pseudo-współpracownik) jak banda dzieciaków.

Otrzymaj bonus do 1000 PLN ze swojego serwisu, zacznij zarabiać poważne pieniądze na stronie
Tworzenie stron www - wBoard.net
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika

18.08.2011, 16:19
Tidus, tak, forum na bazie danych fachowca. Domena wtedy idzie na sprzedaż. Zależy mi tylko na bazie danych. Johnny B, są tak leniwi, że nie chce im się zmienić hasła do cPanelu więc nie ma takiej opcji, backup zaraz bym skasował. Xemix, obecny właściciel chciał poczytać opinię innych. Po co? Chciałbym odzyskać stracony czas, może być? Ta baza jest dla mnie (można tak powiedzieć) kluczową kwestią. Nie to będzie nadal główna tematyka forum, ale wzbogacona o obszerny dział dowolnad i nie tylko. Dalej nie chce komentować, Pain to za mnie na wB świetnie wyjaśnił.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
18.08.2011, 19:55
eQuuS właściwie to nie ma się co przejmować/stresować czy irytować takimi postami. Wyciągnij to co uważasz za konkrety, a pytania "po co sama baza?" można olać. Twoje pieniądze, Twoja decyzja, Twoja sprawa na co Ci ona. Smile

Tworzę style dla MyBB na zamówienia - sprawdź. | Mój we-blog - projekty, szablony, pierdoły | Nie pomagam PW! Problem? Pisz na forum.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
18.08.2011, 20:01
Wiem. Smile
Wątek można zamknąć, obecni
ladministratorzy zniszczyli trochę
bazę danych więc już mi nie
zależy na tym.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości