|
ImageRep
|
|
29.06.2010, 16:19
|
|||
|
|||
|
ImageRep
Zainstalowałem plugin Image Reputation i wszystko ok, tzn. prawie wszystko. Wyświetla obrazkowo, ale tylko obrazkowo, a ja chcę aby wyświetlało tak:
Reputacja: 999 [][][][][][][][][] I tu gdzie te "[]" to obrazki. Aktualnie wyświetla tak: Reputacja: [][][] Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłem, jeśli jednak nie to przedstawię na screenach. Adres: http://www.metin.net.pl/ Widziałeś już moderowany katalog stron oraz diabelsko skuteczny katalog stron? Jeśli nie to koniecznie zajrzyj! Nowoczesne forum - tworzenie stron www - wBoard.net |
|||
|
29.06.2010, 20:22
|
|||
|
|||
|
RE: ImageRep
Chcesz wyświetlać liczbę punktów reputacji i pod spodem graficzne przedstawienie reputacji?
|
|||
|
07.07.2010, 22:51
|
|||
|
|||
|
Tak. O to mi dokładnie chodzi.
Widziałeś już moderowany katalog stron oraz diabelsko skuteczny katalog stron? Jeśli nie to koniecznie zajrzyj! Nowoczesne forum - tworzenie stron www - wBoard.net |
|||
|
07.07.2010, 23:08
|
|||
|
|||
|
inc/plugins/imagerep.php
Kod PHP: $post['user_details'] = str_replace($post['userreputation'], $imagerep, $post['user_details']); Kod PHP: $post['user_details'] = str_replace($post['userreputation'], $post['userreputation']."<br />".$imagerep, $post['user_details']); |
|||
|
08.07.2010, 09:00
|
|||
|
|||
|
Dziękuję, problem rozwiązany - temat do zamknięcia.
Widziałeś już moderowany katalog stron oraz diabelsko skuteczny katalog stron? Jeśli nie to koniecznie zajrzyj! Nowoczesne forum - tworzenie stron www - wBoard.net |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Znajdź nas
Zarejestruj