|
Jak lubicie być powiadamiani o nowościach na stronie?
|
|
12.03.2010, 21:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.03.2010 21:51 przez Lukasz.)
|
|||
|
|||
|
Jak lubicie być powiadamiani o nowościach na stronie?
Cześć!
Obecnie sposobów na powiadamiane o nowościach na stronie jest sporo:
Ja osobiście preferuje RSS, chociaż coraz bardziej przekonuje się do mikroblogów. Chociaż FB też nie jest zły, można szybko podzielić się newsem ze znajomymi. A Wy co wolicie? Co Waszym zdaniem jest najwygodniejsze, czy najskuteczniejsze? |
|||
|
13.03.2010, 14:01
|
|||
|
|||
|
RE: Jak lubicie być powiadamiani o nowościach na stronie?
Ja to chyba najbardziej lubię newsletter. Pocztę sprawdzam codziennie a na wszystkie strony, na których mam konta nie wchodzę codziennie więc gdy na danej stronie pojawi się coś ciekawego to zawsze mogę tam wejść poprzez link umieszczony w wiadomości. Niestety jest jeden minus tego rozwiązania: Zbyt duża ilość wysyłanych wiadomości do użytkowników (często z byle jaką pierdołą).
Style do MyBB za SMS |
|||
|
14.03.2010, 16:13
|
|||
|
|||
|
Tylko RSS, bo tylko on jest przeznaczony do powiadamiania o nowościach. E-mail, Facebook, SMS służą do komunikacji ze znajomymi.
Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
|
14.03.2010, 17:31
|
|||
|
|||
(13.03.2010 14:01)virus4 napisał(a): Ja to chyba najbardziej lubię newsletter.http://feedburner.google.com/fb/a/mailve...&loc=en_US (14.03.2010 16:13)marines napisał(a): Tylko RSS, bo tylko on jest przeznaczony do powiadamiania o nowościach. E-mail, Facebook, SMS służą do komunikacji ze znajomymi.Widać, że konserwatywne podejście do tematu.
|
|||
|
14.03.2010, 19:20
|
|||
|
|||
|
RSS/mikroblogi.
Nie nawidzę majlingów, spam reklamówek i innych. ;-) |
|||
|
14.03.2010, 20:41
|
|||
|
|||
(14.03.2010 17:31)Lukasz napisał(a): Widać, że konserwatywne podejście do tematu.Lubię mieć porządek.
Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
|
14.03.2010, 21:41
|
|||
|
|||
(14.03.2010 19:20)Wojtek napisał(a): RSS/mikroblogi.Gdyby ktoś chciał nas śledzić na blipie albo na flakerze, to: http://mybb.blip.pl lub http://flaker.pl/mybb |
|||
|
04.06.2010, 23:07
|
|||
|
|||
|
Jedynie RSS
|
|||
|
05.06.2010, 13:54
|
|||
|
|||
|
Ja ostatnio zacząłem z Facebooka korzystać i całkiem mi się to spodobało.
Style do MyBB za SMS |
|||
|
30.07.2010, 19:44
|
|||
|
|||
|
Definitywnie RSS, chociaż mam wrażenie, że w Polsce jest używana sporadycznie - może jednak to tylko moje złudzenia.
Newsettler też jest dobrą formą, ale raczej do informowania o chwilowym wstrzymaniu działalności serwisu, czy alarm ze względu na zwiększoną ilość ataków hakerskich. W innym wypadku najczęściej takie info wpada do SPAMu ![]() Samemu używam również serwisu Facebook. W sumie może to być niezła platforma do informowania co nowego na serwisie, szczególnie jeżeli ma się tam stronę, lub profil z wieloma znajomymi. Szczególnym atutem jest międzynarodowość. Niemniej jak wcześniej napisałem - RSS. Najszybsze, najodpowiedniejsze i po prostu do tego przeznaczone
Forum Literackie Inkaustus - Wejdź a już zostaniesz. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Znajdź nas
Zarejestruj