Odpowiedz 
Strona Katalog polskich stron - seo-magic.pl
21.08.2010, 11:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.08.2010 18:08 przez marines.)
Katalog polskich stron - seo-magic.pl
Zapraszam wszystkich serdecznie do zapoznania się moim nowym katalogiem stron: http://seo-magic.pl. Działa on oficjalnie od wczoraj, i jest już linkowany, aby nabierał siły.

Specjalnie dla użytkowników MyBBsite.pl przygotowałem 2 kody do grupy premium:
mybbsite1
mybbsite2
Proszę jednak, aby za pomocą tych kodów dodawać tylko fora bazujące na MyBB.

Konieczne jest także zapoznanie się z regulaminem, jeśli ktoś tego nie zrobi to najprawdopodobniej jego strona nie zostanie zaakceptowana, ze względu na to, że zasady są dość nietypowe.

Pozdrawiam i czekam na opinie, sugestie i komentarze.

Style do MyBB za SMS
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

21.08.2010, 11:53
RE: Katalog polskich stron - seo-magic.pl
Całkiem schludny i przejrzysty design oraz ładne animowane logo Smile
Mam nadzieje ,że w krótkim czasie do Twojego katalogu zostanie dodanych wiele stron. Pozdrawiam i życzę Ci sukcesu.

[Obrazek: 31349.png]
[Obrazek: 28026.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.08.2010, 14:10
Ładnie to wygląda. Życzę dużego ruchu. Wink Ale CAPTCH-a jest okropna. Trzeba kilkanaście razy odświeżyć, żeby trafił się jakiś czytelny napis.

Postęp tłumaczenia: 96% [##############################]
[marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog
21.08.2010, 14:30
reCaptcha pozwala na popełnienie drobnych błędów. Smile

Style do MyBB za SMS
21.08.2010, 19:44
Witam.

@virus4
Jak pisałeś na swoim blogu jak Cię nie było dwa miesiące na pisałeś ,że zbierasz na nowy projekt czy to to ?
Ładny katalog nie mam zastrzeżeń Smile
21.08.2010, 20:18
To cześć tego nowego projektu. Dokładnie to mała część, ale kolejne dwie części już w drodze. Wink

Style do MyBB za SMS
21.08.2010, 20:49
Czekam na dwa kolejne. Katalog wygląda bardzo ładnie, włożyłeś trochę pracy w niego, ale pewnie będzie warto Smile. Czekam na akceptację mojej strony...
23.08.2010, 23:40
Moze i wyglad calkiem schludny ale co z tego kiedy dwukrotnie nie bylem w stanie dodac mojego forum partacze.net do katalogu. W emailu potwierdzajacym usuniecie mojej strony z katalogu nie bylo podanej przyczyny usuniecia strony. Jak podaje autor katalogu w swoim regulaminie, nie podanie przyczyny jest rownoznaczne z tym ze strona kompletnie sie nie nadaje. Nie bardzo to do mnie przemawia. Moderatorzy wielu innych katalogow byli innego zdania dodajac partacze.net bezproblemowo.
Tak sie zastanawiam czy przypadkiem ja nie dodam tego katalogu na swoje forum. Slowo "partacze" jest indeksowane na 2 miejscu w google Wink
No, coz pora przejsc do innego katalogu bo seo-magic.pl jest tylko dla rekinow.
23.08.2010, 23:56
1. No bo się nie nadaje, forum prawie puste, bazujące na lekko zmodyfikowanej darmowej templatce i w dodatku jakaś reklama latająca za mną od góry do dołu forum.
2. Opis był nie unikalny, na tytuł przymknę oko bo to zazwyczaj sam poprawiam.
3. Ja nie jestem moderator wielu innych tylko moderato SEO-magic.pl i dodaje strony według regulaminu i swoich własnych poglądów nt. określonej witryny.
4. A możesz dodać. I tak Ci co mnie znają to wiedzą, że ten katalog będzie dobry, a strony takie jak Twoje będą wywalane. Tylko nie zapomnij się swoim użytkownikom pochwalić jak to pięknie złamałeś regulamin tego katalogu.

PS: Słowo partacze dużego ruchu Ci nie da.

Style do MyBB za SMS
24.08.2010, 00:27
Okey, masz prawo dodawac co chcesz i wg kryteriow ktore sam ustaliles. Ale czuje ze dzielisz wlos na czworo i ludzi na tych ktorzy korzystaja z darmowych tematow i tych ktorzy je kupuja lub robia od podstaw. Ci drudzy sa lepsi wg ciebie prawda? Oj, nie tedy droga.
Moze okreslisz czym definiujesz owa unikalnosc opisu. Takimi ogolnymi frazesami mozna wszystko okreslac - ze jest cos jest unikalne badz nie. Szkoda ze nie napisales ze opis musi byc "zarąbisty". Byloby to samo. Tytul byl ok - wg regulaminu. Ciesze sie ze uwazasz z gory ze katalog bedzie dobry - grunt to byc optymista. Narazie tylko od ciebie mnie wywalono. Tez mi selekcja. Jak tak dalej bedziesz sortowal to katalog moze i bedzie dobry (czyt. ladny) ale z pewnoscia bedzie pusty. Bede zagladac co jakis czas z ciekawosci jakie strony wpuszczasz. Obawiam sie ze z uplywem czasu bedzie troszke wiecej pokory z twojej strony w stosunku do iscie amatorskich projektow. No ale co ja bede wyrokowal.
Zreszta nie chce sie tu na forum bezsensownie z toba spierac i klocic. To do niczego dobrego nie doprowadzi.
Obecnosc w twoim katalogu czy jej brak - napewno nie bedzie mialo wplywu na ruch na moim forum.
Powodzenia!
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości