|
Kod HTML w prefiksach Thread Prefixes
|
|
21.07.2010, 11:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2010 13:03 przez marines.)
|
|||
|
|||
|
Kod HTML w prefiksach Thread Prefixes
Witam,
Mam pewien "problem". Otóż posiadam plugin Thread Prefixes i chcę aby prefiks w wybranym dziale i dany prefiks wyświetlał się np. na czerwono i z pogrubieniem. Trzeba to zrobić kodem HTML? Okej, ale w którym miejscu: Prefix Name czy Format of Your Prefix. Próbowałem i tu i tu i nic - przykładowo wyświetla tak wątek: Kod: <b>[Prefix]</b> Nazwa tematu!Czy da się zrobić, aby wyświetlało poprawnie? Widziałeś już moderowany katalog stron oraz diabelsko skuteczny katalog stron? Jeśli nie to koniecznie zajrzyj! Nowoczesne forum - tworzenie stron www - wBoard.net |
|||
|
21.07.2010, 13:04
|
|||
|
|||
|
RE: Kod HTML w prefiksach Thread Prefixes
Na MyBB.com nie ma takiej wtyczki, mógłbyś podać źródło?
Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
|
21.07.2010, 20:54
|
|||
|
|||
|
MyBBCentral.com
Widziałeś już moderowany katalog stron oraz diabelsko skuteczny katalog stron? Jeśli nie to koniecznie zajrzyj! Nowoczesne forum - tworzenie stron www - wBoard.net |
|||
|
21.07.2010, 21:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2010 21:05 przez marines.)
|
|||
|
|||
|
Trudno jest pomóc gdy nie ma się dostępu do wtyczki. Może skoro płacisz to warto udać się bezpośrednio do producenta?
![]() Poza tym czy ciężko było wkleić link do strony wtyczki? Naprawdę nie mam czasu na szukanie. Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Znajdź nas
Zarejestruj