Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
MyBB 1.6.4
29.07.2011, 10:12
RE: MyBB 1.6.4
Xemix, znasz moją opinie. Co do wydań / łatek zgadzam się z Tobą. Jeśli już w mojej wypowiedzi nie było "se" - nie obrażaj. Czy ja mówię, że nie chce wykonywać aktualizacji? Łukasz, owszem.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

29.07.2011, 10:32
(28.07.2011 23:04)eQuuS napisał(a):  I weź tu postaw na MyBB. :E

No postawiłem, again. Smile Zawsze coś będzie "nie tak". Jakby świat był taki idealny byłby tylko jeden skrypt forum zrobiony tak perfekcyjnie, że inni by nie robili w ogóle. Poza tym kto Ci każe siedzieć i czekać na kolejną aktualizację? Korzystaj z tego co masz i dowiaduj się na temat kolejnej aktualizacji.

Jakbyś miał vBulletin w wersji 4.x to ja Ci nie wróżę sukcesów, bo po pierwszej instalacji byś to zostawił z nerwów. Tam (obecnie) trzeba śledzić całe changelogi bo na koniec po aktualizacji będziesz szukać nowych stylów, modyfikacji, itd.

Tworzę style dla MyBB na zamówienia - sprawdź. | Mój we-blog - projekty, szablony, pierdoły | Nie pomagam PW! Problem? Pisz na forum.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
31.07.2011, 16:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.07.2011 16:35 przez krzysztof903.)
mam pytanie troche z innej beczki czym kurde różni sie VB czy IPB od MyBB że trzeba płacić za skrypt który nie rzadko ludzie rezygnują i wracają na MyBB, bo ja chyba nie kumam, płatny powinien być lepszy, szybszy, oszczędniejszy, bogatszy i funkcjonalny nie odwrotnie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
31.07.2011, 18:31
Na to pytanie odpowiem w odpowiednim temacie Smile

Użytkownik Lukasz zostawił przy tym poście następującą notkę (31.07.2011 23:35):

A dokładniej w http://forum.mybbsite.pl/-split-ogolnie-...ml#pid4475

Tworzę style dla MyBB na zamówienia - sprawdź. | Mój we-blog - projekty, szablony, pierdoły | Nie pomagam PW! Problem? Pisz na forum.
06.10.2011, 11:49
http://mybbsite.pl/mybb-1-6-4-aktualizac...eczenstwa/

Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości