|
Need For Speed Undeground 2
|
|
29.07.2010, 16:25
|
|||
|
|||
|
Need For Speed Undeground 2
Witam.
Chciałbym się pochwalić forum , które dopiero dziś zaczęło działać.W tej chwili jest dosyć mało użytkowników ( 2 xD ) , ale 1 dzień więc wiecie Myślę na razie jak zwiększyć ilość użytkowników itp. no ale zobaczymy za parę dni.Forum jest o wydaję mi się najlepszej części NFS'a , no ale to w końcu tylko moje zdanie i nie koniecznie musi być prawdziwe Chce rozwinąć dość dobrze moje forum, bo niestety w tej chwili nie ma żadnego porządnego forum o tej grze.Proszę bardzo link do mego forum : http://www.nfsug2.pl ![]() Pozdrawiam Jarek |
|||
|
29.07.2010, 23:22
|
|||
|
|||
|
RE: Need For Speed Undeground 2
Witam.
Kocham ten styl MyBB + Domena + Trochę pusto :/ Favicons Undergroun2 + Dam 7/10 Powodzenia eQuuS Blog Darmowy Hosting Bez Reklam Dla Ciebie! Sieć Serweów Counter Strike 1.6 Polskie Wsparcie NovaBoard ![]() |
|||
|
30.07.2010, 20:43
|
|||
|
|||
|
Domena - dla mnie niezbyt, jest to jakiś zlepieniec literowy, ogólnie nazwa nie przypadła mi do gustu.
Styl jest ładny, taki... undergroundowy Postaraj się rozreklamować forum, bo rzeczywiście pustkami wieje. Forum ma potencjał, postaraj się go wykorzystać
Forum Literackie Inkaustus - Wejdź a już zostaniesz. |
|||
|
30.07.2010, 22:17
|
|||
|
|||
|
Hmm.. nie lepiej by było zrobić forum o całej serii gier Need for Speed? Underground 2 to już stara wersja gry, więc nie wiem czy dużo osób w "to" gra, chociaż, mówią, że starsze najlepsze
OTSite Polska Xemix's blog Zarabiaj na swojej stronie WWW! |
|||
|
01.08.2010, 12:20
|
|||
|
|||
|
XemiX im starsza gra tym lepsza bo trudniejsza
![]() Możecie jeszcze dać tam NFS Undeground. eQuuS Blog Darmowy Hosting Bez Reklam Dla Ciebie! Sieć Serweów Counter Strike 1.6 Polskie Wsparcie NovaBoard ![]() |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Znajdź nas
Zarejestruj

Myślę na razie jak zwiększyć ilość użytkowników itp. no ale zobaczymy za parę dni.Forum jest o wydaję mi się najlepszej części NFS'a , no ale to w końcu tylko moje zdanie i nie koniecznie musi być prawdziwe
Chce rozwinąć dość dobrze moje forum, bo niestety w tej chwili nie ma żadnego porządnego forum o tej grze.

![[Obrazek: 34389.jpg]](http://img.userbars.pl/172/34389.jpg)