|
Obecna sytuacja MyBB
|
|
03.06.2011, 16:12
|
|||
|
|||
|
RE: Obecna sytuacja MyBB
Nie ma neutralnego znaczenia terminu "lepsze" - to zależy od gustu. Zgodzę się z tobą, ale kiedy decydujemy się na jakiś projekt i nie mamy dużych środków to chyba lepiej trochę pomyśleć niż płacić, nie?
|
|||
|
03.06.2011, 18:46
|
|||
|
|||
|
Poprzez 'lepsze' chodzi mi o 'dla mnie i moich potrzeb jest lepiej zastosować...'. No też tak myślałem, zanim zacząłem pracę w firmie zajmującej się promocją w internecie. Tam od zawsze stosowano vBulletin 3, a obecnie wersję 4. Dopiero niedawno pierwsze fora powstały ma MyBB.
Tworzę style dla MyBB na zamówienia - sprawdź. | Mój we-blog - projekty, szablony, pierdoły | Nie pomagam PW! Problem? Pisz na forum. |
|||
|
03.06.2011, 18:58
|
|||
|
|||
|
powiem tak ktos kto jest bogaty kupuje sobie VB czy IPB ale normalnego szaraczka nie stac by dac za skrypt 1500zł. Ja sam bym nie dał bo w zasadzie 98% mozna uzyskac to samo na mybb ale za darmo a spamerzy tu i tu spamują więc moim zdaniem zalezy od gustu i zasobności portfela
|
|||
|
03.06.2011, 19:39
|
|||
|
|||
|
Nie przesadzajmy, licencja na forum, portal i blogi kosztuje 285$ amerykańskich. Poza tym takiego skryptu nie kupuje się dla forum na dziesięć osób, pieniądze się zwrócą w końcu.
Tworzę style dla MyBB na zamówienia - sprawdź. | Mój we-blog - projekty, szablony, pierdoły | Nie pomagam PW! Problem? Pisz na forum. |
|||
|
03.06.2011, 21:07
|
|||
|
|||
|
Właśnie - jeżeli ktoś ma ciekawą wizję, nieoklepaną tematykę, zainteresowania to myślę, że można zainwestować. Trzeba jedynie to konkretnie i dobrze rozplanować, każdy etap rozwoju i "coś" z tego będzie. Wiadomo - może być taka sytuacja, że się noga powinie, coś nie wypali lub inne zdarzenia - w tedy zawsze można odsprzedać licencję. O ile wiem Internet Brands i Invision Power, czy nawet nowe xenForo nie stwarzają problemów przy transferze licencji.
Otrzymaj bonus do 1000 PLN ze swojego serwisu, zacznij zarabiać poważne pieniądze na stronie Tworzenie stron www - wBoard.net |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości