|
Obrazy nie wyświetlają się
|
|
22.07.2010, 21:36
|
|||
|
|||
|
Obrazy nie wyświetlają się
Witam.
Podłanczam się też jestem administratorem forum darmowego hostingu i nie mam dostępu do FTP po przyznaniu mi adma zapomniałem poprosić go o parametry ftp oraz MySQL. Wejdźcie na jakiś wątek http://malbo.pl/forum i nie ma obrazków próbowałem logo zmieniać groupimages i nic jaka jest przyczyna ,że nie wyświetla obrazków. Właściciela hostingu obecnie nie ma.
Użytkownik marines zostawił przy tym poście następującą notkę (22.07.2010 21:53):
Podłączanie się jest "be". |
|||
|
22.07.2010, 21:56
|
|||
|
|||
|
RE: Obrazy nie wyświetlają się
Nie wyświetlają się, bo ich po prostu nie ma tam gdzie powinny być. Jeżeli gdzieś są to musisz pozmieniać wszystkie możliwe ścieżki do obrazków w szablonach.
Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
|
23.07.2010, 08:26
|
|||
|
|||
|
Witam.
Dzięki ,że wydzieliłeś ![]() Tu jest wina czegoś innego próbowałem wsadzić logo z linku w acp-ustawienia stylu i jest nic. Wyskakuje takie okienko puste z elementem w środku. Styl to styl podstawowy. |
|||
|
23.07.2010, 10:54
|
|||
|
|||
(23.07.2010 08:26)eQuuS napisał(a): Tu jest wina czegoś innego próbowałem wsadzić logo z linku w acp-ustawienia stylu i jest nic. Co to znaczy, bo nie mam pojęcie o czym piszesz? Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
|
23.07.2010, 13:05
|
|||
|
|||
|
Witam.
Chodzi mi o to ,że ja korzystam z internetu mobilnego i oszczędzam mb i jak chcę wejść np na wątek gdzie jest grafika i zastopuje ładowanie to jest ten biały kwadrat i w środku ten obrazek , a jak nie oszczędzam to się normalnie wyświetla. Zapomniałem wspomnieć ,że kiedyś były tylko napisy :usuń,edytuj post a teraz jest ten biały kwadrat. Cytat:Co to znaczy, bo nie mam pojęcie o czym piszesz?Wydaje mi się ,że tu może być wina szanlonów lub serwera. Nie wiem dlaczego ,ale strona hostingu jest ok a forum już nie a ten sam serwer. Pozdrawiam eQuuS |
|||
|
23.07.2010, 14:24
|
|||
|
|||
|
A dokładnie jaki masz problem, ja nic z tego nie rozumiem.
|
|||
|
23.07.2010, 17:03
|
|||
|
|||
|
Witam.
http://malbo.pl/forum/memberlist.php Groupimages http://malbo.pl/forum/showthread.php?tid...d=65#pid65 Buttony To ,że obrazki się nie wyświetlają a są w ftp. Już wiecie ? |
|||
|
23.07.2010, 17:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2010 17:37 przez marines.)
|
|||
|
|||
|
W takim razie rada już padła:
(22.07.2010 21:56)marines napisał(a): Nie wyświetlają się, bo ich po prostu nie ma tam gdzie powinny być. Jeżeli gdzieś są to musisz pozmieniać wszystkie możliwe ścieżki do obrazków w szablonach. Błąd 404 wyraźnie mówi, że pożądanego pliku NIE MA. Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
|
23.07.2010, 19:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2010 19:26 przez eQuuS.)
|
|||
|
|||
|
Dziękuje jak będzie właściciel hostingu poproszę go o parametry FTP i pozmieniam wątek do zamknięcia.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Znajdź nas
Zarejestruj