|
Problem z przenoszeniem wątków !
|
|
21.07.2010, 10:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2010 10:58 przez marines.)
|
|||
|
|||
|
Problem z przenoszeniem wątków !
Witam ! Otóż mam mały problem z przeniesieniem wątku do innego działu.Gdy próbuje przenieść wątek wyskakuje mi "Nieprawidłowy dział"
http://img411.imageshack.us/img411/6450/finala.png W czym problem ...?
Użytkownik marines zostawił przy tym poście następującą notkę (21.07.2010 11:02):
Nie umieszczaj tak dużych grafik. Po co ten wykrzyknik w nazwie wątku? |
|||
|
21.07.2010, 11:01
|
|||
|
|||
|
RE: Problem z przenoszeniem wątków !
Po pierwsze:
Cytat:Co powinno znaleźć się w poście? Adres forum, wersja skryptu, lista wtyczek, informacja o dodatkowych modyfikacjach skryptu. W jaki sposób przenosisz wątek? Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
|
21.07.2010, 11:17
|
|||
|
|||
|
Wchodze w temat >>> Opcje moderatora >>> Przenieś/Kopiuj wątek ,przenoszę tam gdzie chce i nie działa
|
|||
|
21.07.2010, 12:57
|
|||
|
|||
|
Jakiego stylu używasz? Czy w domyślnym stylu też dzieją się takie rzeczy?
Poza tym chyba się nie zrozumieliśmy. Powtarzam jeszcze raz: Cytat:Co powinno znaleźć się w poście? Adres forum, wersja skryptu, lista wtyczek, informacja o dodatkowych modyfikacjach skryptu. Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
|
21.07.2010, 19:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2010 19:42 przez marines.)
|
|||
|
|||
|
Adres: http://www.finallife.efora.pl
Skrypt: MyBB 1.4.13 Styl: Black Warrez Pluginów nie mam praktycznie żadnych ,bo to nowe forum .A na domyślnym stylu też nie działa. PS : Przyznam że jestem zielony w trochę w forach ,dlatego proszę o wyrozumiałość. Forum jest darmowe ale to chyba nie jest aż takie ważne... Chyba... |
|||
|
21.07.2010, 19:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2010 19:56 przez marines.)
|
|||
|
|||
|
Trudno powiedzieć jakich modyfikacji dokonali administratorzy tego serwisu (przypuszczam, że ty ich nie znasz), więc to do nich musisz się udać z tym problemem. Nie mając dostępu do plików nie mogę w tej sytuacji Tobie pomóc.
EDIT: swoją drogą ten serwis to wielkie szambo. Zdecydowanie lepiej zrobisz uciekając stamtąd. Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
|
21.07.2010, 21:46
|
|||
|
|||
|
Witam.
Jak odkryłem ten serwis efora.pl proponowałem im współpracę. Chciałem im utworzyć support i pomagać użytkownikom. Nie zgodzili się ![]() Nie wiedzieli czy ten serwis przetrwa ![]() @fullchineck Nie korzystaj z serwisów które mają automatycznie zainstalowane MyBB. Zainstalować MyBB na serwerze nie jest ciężko są poradniki. |
|||
|
22.07.2010, 11:47
|
|||
|
|||
|
@UP
To znaczy że jak wrzucę skrypt na serwer ,to wszystko będzie ok ,hmm? |
|||
|
22.07.2010, 15:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2010 15:02 przez marines.)
|
|||
|
|||
(22.07.2010 11:47)fullchinek napisał(a): @UP Nikt nie ma problemów z przenoszeniem wątków, więc sądzę, że tak.
Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
|
22.07.2010, 22:26
|
|||
|
|||
|
Jednak chyba posłucham i zmienię forum ,bo te na prawdę ma bugi . Temat do zamknięcia ,chyba że ktoś zna powód .
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Znajdź nas
Zarejestruj