|
Problem z przenoszeniem wątków !
|
|
21.07.2010, 11:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2010 11:58 przez marines.)
|
|||
|
|||
|
Problem z przenoszeniem wątków !
Witam ! Otóż mam mały problem z przeniesieniem wątku do innego działu.Gdy próbuje przenieść wątek wyskakuje mi "Nieprawidłowy dział"
http://img411.imageshack.us/img411/6450/finala.png W czym problem ...?
Użytkownik marines zostawił przy tym poście następującą notkę (21.07.2010 12:02):
Nie umieszczaj tak dużych grafik. Po co ten wykrzyknik w nazwie wątku? |
|||
|
21.07.2010, 12:01
|
|||
|
|||
|
RE: Problem z przenoszeniem wątków !
Po pierwsze:
Cytat:Co powinno znaleźć się w poście? Adres forum, wersja skryptu, lista wtyczek, informacja o dodatkowych modyfikacjach skryptu. W jaki sposób przenosisz wątek? Postęp tłumaczenia: 12% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Identi.ca :: Launchpad :: Blog |
|||
|
21.07.2010, 12:17
|
|||
|
|||
|
Wchodze w temat >>> Opcje moderatora >>> Przenieś/Kopiuj wątek ,przenoszę tam gdzie chce i nie działa
|
|||
|
21.07.2010, 13:57
|
|||
|
|||
|
Jakiego stylu używasz? Czy w domyślnym stylu też dzieją się takie rzeczy?
Poza tym chyba się nie zrozumieliśmy. Powtarzam jeszcze raz: Cytat:Co powinno znaleźć się w poście? Adres forum, wersja skryptu, lista wtyczek, informacja o dodatkowych modyfikacjach skryptu. Postęp tłumaczenia: 12% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Identi.ca :: Launchpad :: Blog |
|||
|
21.07.2010, 20:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2010 20:42 przez marines.)
|
|||
|
|||
|
Adres: http://www.finallife.efora.pl
Skrypt: MyBB 1.4.13 Styl: Black Warrez Pluginów nie mam praktycznie żadnych ,bo to nowe forum .A na domyślnym stylu też nie działa. PS : Przyznam że jestem zielony w trochę w forach ,dlatego proszę o wyrozumiałość. Forum jest darmowe ale to chyba nie jest aż takie ważne... Chyba... |
|||
|
21.07.2010, 20:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2010 20:56 przez marines.)
|
|||
|
|||
|
Trudno powiedzieć jakich modyfikacji dokonali administratorzy tego serwisu (przypuszczam, że ty ich nie znasz), więc to do nich musisz się udać z tym problemem. Nie mając dostępu do plików nie mogę w tej sytuacji Tobie pomóc.
EDIT: swoją drogą ten serwis to wielkie szambo. Zdecydowanie lepiej zrobisz uciekając stamtąd. Postęp tłumaczenia: 12% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Identi.ca :: Launchpad :: Blog |
|||
|
21.07.2010, 22:46
|
|||
|
|||
|
Witam.
Jak odkryłem ten serwis efora.pl proponowałem im współpracę. Chciałem im utworzyć support i pomagać użytkownikom. Nie zgodzili się ![]() Nie wiedzieli czy ten serwis przetrwa ![]() @fullchineck Nie korzystaj z serwisów które mają automatycznie zainstalowane MyBB. Zainstalować MyBB na serwerze nie jest ciężko są poradniki. eQuuS Blog Darmowy Hosting Bez Reklam Dla Ciebie! Sieć Serweów Counter Strike 1.6 Polskie Wsparcie NovaBoard ![]() |
|||
|
22.07.2010, 12:47
|
|||
|
|||
|
@UP
To znaczy że jak wrzucę skrypt na serwer ,to wszystko będzie ok ,hmm? |
|||
|
22.07.2010, 16:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2010 16:02 przez marines.)
|
|||
|
|||
(22.07.2010 12:47)fullchinek napisał(a): @UP Nikt nie ma problemów z przenoszeniem wątków, więc sądzę, że tak.
Postęp tłumaczenia: 12% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Identi.ca :: Launchpad :: Blog |
|||
|
22.07.2010, 23:26
|
|||
|
|||
|
Jednak chyba posłucham i zmienię forum ,bo te na prawdę ma bugi . Temat do zamknięcia ,chyba że ktoś zna powód .
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Znajdź nas
Zarejestruj

![[Obrazek: 34389.jpg]](http://img.userbars.pl/172/34389.jpg)