|
Przyciski Google+ na forum
|
|
22.07.2011, 17:28
|
|||
|
|||
|
Przyciski Google+ na forum
Hej!
Dodaliśmy przyciski Google+, przycisk wyświetla się pod nawigacją (na stronie głównej oraz w wątkach). Jeżeli chcecie zapraszam do kliknięcia +1 (zarówno na stronie głównej jak i w wątkach), jeżeli coś Was zainteresuje. |
|||
|
22.07.2011, 20:41
|
|||
|
|||
|
RE: Przyciski Google+ na forum
Czy to ma coś wspólnego z serwisem G+? Uważam, że wersja testowa to porażka, nie dość że na zaproszenia, nie dość że jak się dostanie zaproszenie trzeba trafić na formularz rejestracyjny to jeszcze tylko dla użytkowników GMail. Nie mam dżi-miau i nie skorzystam. Też jestem przeciwny jakimkolwiek klonom opcji z Facebook (bo to właśnie G+ oferuje, nic nowego).
Tworzę style dla MyBB na zamówienia - sprawdź. | Mój we-blog - projekty, szablony, pierdoły | Nie pomagam PW! Problem? Pisz na forum. |
|||
|
22.07.2011, 20:46
|
|||
|
|||
|
Nie, to nie ma powiązań z Google+
|
|||
|
22.07.2011, 21:23
|
|||
|
|||
(22.07.2011 20:41)Johnny B napisał(a): (...) to jeszcze tylko dla użytkowników GMail. Nie mam dżi-miau i nie skorzystam.Trzeba mieć konto Google. (22.07.2011 20:41)Johnny B napisał(a): Też jestem przeciwny jakimkolwiek klonom opcji z Facebook (bo to właśnie G+ oferuje, nic nowego).O tym możemy podyskutować w Chillout.
|
|||
|
22.07.2011, 22:48
|
|||
|
|||
|
Fatalne miejsce wybrałeś do wstawienia tego przycisku
Sam nie wiem, gdzie by było lepiej, ale tam mi się nie podoba, ale to szczegół.
Otrzymaj bonus do 1000 PLN ze swojego serwisu, zacznij zarabiać poważne pieniądze na stronie Tworzenie stron www - wBoard.net |
|||
|
23.07.2011, 14:04
|
|||
|
|||
|
A może obok buttonu: Odpowiedź? Łukaszu, chętnie podyskutuję.
Twitter rox!
Tworzę style dla MyBB na zamówienia - sprawdź. | Mój we-blog - projekty, szablony, pierdoły | Nie pomagam PW! Problem? Pisz na forum. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Twitter rox!