|
Regulamin przed rejestracją
|
|
06.07.2010, 15:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.07.2010 18:45 przez marines.)
|
|||
|
|||
|
Regulamin przed rejestracją
Cześć, czytałem dziś właśnie wasze porady, i szczególnie minie zainteresowały pod strony. Zrobiłem własną pod stronę regulamin.php, i wszystko działa jak trzeba. Tylko chciał bym zrobić rejestracje, że kiedy użytkownik kliknie na "Zarejestruj/Zrób Konto" to, żeby mu się wyświetlił regulamin serwera i forum, i na dole przycisk akceptuje regulamin, i przycisk "dalej", po naciśnięciu tego przycisku, żeby go przeniosło do takiego quizu, z regulaminu. Musiał by tam zaznaczać odpowiedzi oparte o regulamin, jeśli by odpowiedział dobrze, przeniosło by go dalej gdzie by wpisywał dane nick, e mail, hasło itp. Pomoże ktoś? Bym był bardzo wdzięczny.
|
|||
|
06.07.2010, 18:20
|
|||
|
|||
RE: [Pomoc] MyBB Rejestracja
(06.07.2010 15:55)SmaW napisał(a): Pomoże ktoś?Z czym konkretnie masz problem? Czy Twoja prośba to bardziej "zróbcie to". ![]() Zainteresuj się plikiem member.php, najszybciej zrobiłbyś to jeżeli umieściłbyś pod regulaminem te pytania(zwykły formularz w html do szablonu bodajże member_register_agreement). Później do pliku member.php musisz dodać kod, który pobierze wartości z tego formularza i sprawdzi. Jak będą poprawne, wyświetli się zwykły formularz rejestracyjny, a jak nie wyświetli informacje(bez formularza), żeby wrócić i uzupełnić poprawnie. BTW. Po co wyśrodkowałeś tekst? Niewygodnie się czyta. |
|||
|
07.07.2010, 12:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.07.2010 13:17 przez SmaW.)
|
|||
|
|||
|
RE: Regulamin przed rejestracją
Dobra dzieki pobawię się, ale mam pytanie odnosnie gry GTA San Andreas Multiplayer. Chciałbym zrobic własny licznik online ile jest graczy na serwerze, jak by kod wyglądał jak by to trzeba było zrobic?
Kurde nie poradzę sobie z tym quizem, pomoże ktoś.
Użytkownik Lukasz zostawił przy tym poście następującą notkę (07.07.2010 15:34):
Jeden wątek = jeden problem! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Znajdź nas
Zarejestruj