Odpowiedz 
Technology Computer Network
07.06.2010, 21:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2010 16:22 przez marines.)
Technology Computer Network
Razem z kolegami z innego forum wpadliśmy na pomysł aby zrobić bloga. Brakowało nam forum, nie mieliśmy się jak porozumiewać, bo P były nie wygodne. Miało to być z początku forum dla administratorów, ale zrobiliśmy ogólno dostępne forum. Na razie mamy 4 dni i nie narzekamy. Link do forum: http://forum.tcn.cba.pl

Użytkownik marines zostawił przy tym poście następującą notkę (07.06.2010 21:21):

Lubisz za każdym razem kopiować link do pola adresu? Ja na przykład wolę go tylko kliknąć.

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

07.06.2010, 21:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.06.2010 21:33 przez Lukasz.)
RE: Technology Computer Network
Ładna grafika, gotowa(o stopce zapomniałeś?), widzę, że nie chciało Ci się zmienić przycisków na polskie. Tongue

Za duże rozdrobnienie, za dużo działów, a za mało postów/użytkowników. Nie życzę Wam źle, ale z wybrałeś bardzo popularną tematykę, za popularną imho.

BTW. Przypominam o konkursie

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
08.06.2010, 20:25
Tak, te buttony zmienię wkrótce. Działów musi być tyle, bo jakoś bardziej się nie da połączyć. Wiem, że tematyka popularna i oklepana, ale to jest forum naszego bloga(tcn.cba.pl). Nie mogę jej zmienić. Po za tym to są moje zainteresowania, a nie chcę pisać o czymś na czym się nie znam. Wiem o konkursie, mam chęć zgłoszenia się, ale zrobię to później, bo nie jest wszystko zapięte na ostatni guzik. No i jeszcze kilka pytań co do konkursu: ile średnio osób bierze udział? Po poprawkach mamy jakieś szanse?

Użytkownik Lukasz zostawił przy tym poście następującą notkę (09.06.2010 18:43):

Jest to pierwsza edycja konkursu, więc nie możemy powiedzieć "ile osób średnio bierze udział". Smile Ewentualne pytania dotyczące konkursu proszę zadawać w dziale "o serwisie".

27.06.2010, 20:45
Bo właśnie pusto było i myślałem żeby wystartować, ale pojawiło się forum z którym szans nie mam. Mam nadzieję, że za miesiąc, dwa będzie kolejna edycja...
19.07.2010, 13:45
Chyba niedługo wystartujemy w konkursie. Przy okazji dodam, że zmieniliśmy adres: http://forum.tcn.vot.pl. Kilka poprawek i będzie chyba lepiej Wink
19.07.2010, 17:31
Darmowy serwer cba często pada masz hosting na http://2ap.pl za 1,22 zł na zawsze Tongue
Po co brać darmowe aliasy skoro można kupić tanio domenę ?
Choćby na rok bez żadnych kosztów.
Używaj edycji postów Tongue
Długo mi się coś ładowało dużo dodatków chyba jest albo mi internet mobilny w słońce szwankuje Big Grin
Proponuje zmienić ikony działów.
Ogólnie ok dam 8/10
19.07.2010, 22:18
Zmieniłem hosting z cba na linuxpl kilka dni wcześniej Wink
Domenę będziemy mieli po opłaceniu hostingu(przelew poszedł dzisiaj)
Chyba coś z internetem, bo u mnie jest całkiem szybko.
Ikony działów w sensie to?
[Obrazek: off.gif]
Właśnie forum przechodzi mały lifting.
20.07.2010, 09:04
Witam.

Tak.O to mi właśnie chodzi zróbcie sami lub skopjujcie z jakiegoś stylu nie musi być polski Tongue
21.07.2010, 08:41
Storny nie znaleziono Smile
21.07.2010, 10:17
Albo wchodziłeś poprzez forum.tcn.cba.pl, albo wczoraj, gdy akurat był 15 minutowy problem z serwerem.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości