|
Pokaż nieprzeczytane posty 1.6
|
|
05.07.2010, 10:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2010 22:25 przez Lukasz.)
|
|||
|
|||
|
Pokaż nieprzeczytane posty 1.6
Witam,
mam do zaprezentowania wtyczkę mojego autorstwa. Modyfikacja dodaje możliwość przeglądania nieprzeczytanych postów (funkcjonalność taka jak analogiczna funkcja w phpBB 3.0.6+). Dzięki temu na małych / średnich forach możemy być cały czas "w temacie" i wiedzieć co się dzieje. SafeGroup.pl - Wszystko o bezpieczeństwie komputerowym |
|||
|
06.07.2010, 09:40
|
|||
|
|||
|
RE: View Unread Posts 1.1
Nie testowałem, ale jeżeli działa to znakomita robota.
Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
|
06.07.2010, 09:56
|
|||
|
|||
|
Na mybb.com jedna z osób informowała mnie, że jeszcze nie pokazuje wszystkich nieprzeczytanych postów.
Niestety nie da się póki co stwierdzić czy tak jest w istocie, ponieważ osoba ta nie przedstawiła ani screena, ani też elementu łączącego niewykrywanych postów. Jeżeli ktoś by się natknął na coś takiego, no to oczywiście dajcie znać. SafeGroup.pl - Wszystko o bezpieczeństwie komputerowym |
|||
|
17.11.2010, 22:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.11.2010 17:19 przez lukasamd.)
|
|||
|
|||
|
W załączniku nowa wersja, proszę moderatora o zmianę nazwy tematu na "Pokaż nieprzeczytane posty 1.6".
Wersja 1.2: - poprawiony mechanizm wyszukiwania postów - poprawiony problem z linkiem do szukania, który nie był usuwany podczas dezaktywacji - kompatybilność z MyBB 1.6 (nadal jest kompatybilne z MyBB 1.4) Wersja 1.3: - poprawiony kod zapytania do bazy danych Wersja 1.4: - poprawiony system wyszukiwania nieprzeczytanych postów Wersja 1.5: - dodana możliwość wykluczania for po ID z szukania - dodany licznik nieprzeczytanych postów wyświetlany obok linka (eksperymentalne) Wersja 1.6: - dodana opcja do ukrywania licznika nieprzeczytanych, jeżeli takie posty nie istnieją (domyślnie licznik pokazuje w takim wypadku stan 0). - poprawiony błąd powodujący "uszkodzenie" górnej nawigacji gdy licznik nieprzeczytanych był włączony - poprawiony mechanizm usuwania pluginu - pełna kompatybilność z MyBB 1.4 Quick-fix, był pewien problem. SafeGroup.pl - Wszystko o bezpieczeństwie komputerowym |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Znajdź nas
Zarejestruj