Odpowiedz 
Strona www.swiatwyscigow.pl
12.08.2010, 16:18
RE: www.swiatwyscigow.pl
Po prostu zamiast width użyj max-width.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

12.08.2010, 18:11
I osiągnę taki sam rezultat Wink. Zresztą kto w obecnych czasach stosuje 1024x768 czy mniejszą rozdzielczość?
12.08.2010, 18:53
1024x768 jest najczęściej występującą rozdzielczością w Polsce. Używa jej 25% użytkowników, więc zdecydowanie jeszcze nie czas na jej ignorowanie.

Postęp tłumaczenia: 96% [##############################]
[marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.08.2010, 19:27
Wystrzelać takich ludzi, przecież na takiej rozdzielczości nie da się normalnie pracować. Dla mnie obecnie 1280x1024 jest małe, od kiedy używam 1920x1080. Jednakże i tak będzie problem z dopasowaniem stylu, pod tak niską rozdzielczość.
12.08.2010, 19:38
Powystrzelać to można Ciebie. Nie każdemu widzi się używanie większych monitorów. Mam większy monitor, ale i tak używam 1024 px dla okna przeglądarki, więcej nie potrzebuję, a mogę z boku odpalić okienko GG i innych programów.
12.08.2010, 19:48
(12.08.2010 19:27)Easy napisał(a):  Wystrzelać takich ludzi, przecież na takiej rozdzielczości nie da się normalnie pracować. Dla mnie obecnie 1280x1024 jest małe, od kiedy używam 1920x1080. Jednakże i tak będzie problem z dopasowaniem stylu, pod tak niską rozdzielczość.

A dla mnie nie. Zamiast wystrzeliwać ludzi może lepiej nauczyć się lepiej projektować strony? Wink Ciekawe jak ludzie pracowali na komputerach 5 lat temu.

12.08.2010, 21:46
8 lat temu korzystałem z monitora 1280x1024 Wink. Ogólnie ja coraz mniej przy stronie przejmuje się ludźmi ze starymi PC, większość forumowiczów korzysta z nowego sprzętu, więc wszystko robię pod nich.
12.08.2010, 22:00
Tylko pamiętaj, że stronę tworzy się dla ludzi, a nie dla siebie. Wink

12.08.2010, 22:05
Standardy idą w górę, więc użytkownicy też powinni się dostosowywać, jednakże chyba większość wychodzi z założenia, że jeśli komputer działa to po co go zmieniać.

No nic przy przyszłorocznej, czy nawet późniejszej zmianie stylu w serwisie, forum i galerii coś się pomyśli Wink. Obecnie jest nie opłacalne dla mnie bawienie się stylem, trzeba by było wszystko w nim zmienić, boczne menu jest dość szerokie i grafikę trzeba przyciąć.
12.08.2010, 22:07
(12.08.2010 22:05)Easy napisał(a):  Standardy idą w górę, więc użytkownicy też powinni się dostosowywać, jednakże chyba większość wychodzi z założenia, że jeśli komputer działa to po co go zmieniać.

To jeszcze na koniec powiem, że to użytkownicy wyznaczają standardy.

Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości