Odpowiedz 
Strona www.swiatwyscigow.pl
04.06.2010, 13:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.08.2010 11:31 przez marines.)
www.swiatwyscigow.pl
Pierwszy w Polsce serwis poświęcony wyścigom samochodów turystycznych, jako pierwsi w kraju chcemy dać coś więcej, niż tylko aktualności ze świata Formuły 1 czy WRC, chcemy stworzyć serwis interaktywny dla użytkowników.

Istniejemy w sieci od maja 2009 roku, a od 1 czerwca 2009 roku działamy oficjalnie, czyli rzecz biorąc jest to już rok.

[Obrazek: logo.png]

Świat Wyścigów! - Serwis internetowy...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post

06.06.2010, 18:19
RE: www.swiatwyscigow.pl
Stronka prezentuje się całkiem profesjonalnie. Cały urok psuje to:
Cytat:Threads: 6
...
Tematy: 7
Wink

Postęp tłumaczenia: 96% [##############################]
[marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
13.06.2010, 08:25
Już nie psuje, postarałem się o zmianę stylu na stronie, więc mam nadzieję, że wyszło to na dobre Smile.
13.06.2010, 18:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.06.2010 18:25 przez Lukasz.)
Styl ładny, gotowy Smile, tylko moim zdaniem zrób mniejsze ikonki sygnalizujące nowe wypowiedzi w dziale. Ikonki mogłyby nawiązywać do tematyki.
Dobry podział, chociaż zrezygnowałbym z podziałów w "kierowcy i zespoły". Dodaj dolną nawigację. Do trow1 masz dodany gradient, które pokazuje się na dole. Więc połowa wypowiedzi ma na dole gradient, a połowa nie ma. Dziwnie to wygląda moim zdaniem. Do tego w przypadku wypowiedzi z gradientem, przejście pomiędzy nim a tłem przechodzi czasami przez środek tekstu, np. http://www.swiatwyscigow.pl/forum/showth...547#pid547
Ale ogólnie jest fajnie.

BTW. Przypominam o naszym konkursie.

19.06.2010, 15:17
O konkursie wiem, ale trzeba nabić regulaminową ilość postów Smile. Co do forum, postaram się wprowadzić kilka zmian o których tutaj poinformuję.

Co do podziału w Kierowcy i zespoły, to musi zostać w innym wypadku powstanie wielki mętlik, przy temat. Kierowcy i zespołu z F1, WTCC czy innych serii będą się nam mieszać.

Użytkownik Lukasz zostawił przy tym poście następującą notkę (19.06.2010 15:24):

Zgłosić stronę możesz niezależnie od liczby wypowiedzi, tylko musisz w dniu zakończenia konkursu posiadać minimum 10 postów.

11.08.2010, 18:52
Dawno mnie nie było na forum, a od tamtej pory postarałem się trochę przy forum i wyszło jak wyszło. Znaleziony na tureckim supporcie MyBB styl i pozmieniałem w nim troszkę rzeczy. Jak według was prezentuje się mój twór?
11.08.2010, 19:36
Pola do logowania są nieco za szerokie. Smile

Postęp tłumaczenia: 96% [##############################]
[marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog
11.08.2010, 19:46
(11.08.2010 19:36)marines napisał(a):  Pola do logowania są nieco za szerokie. Smile
Całe forum jest nieco za szerokie.

12.08.2010, 09:27
To zależy od tego jakiej kto rozdzielczości ekranu używa - mi na przykład wszystko się mieści i nawet sporo miejsca zostaje (patrz screen)

Do co forum to styl bardzo ładny oraz wielkie gratulacje dla Ciebie ,że masz tyle wytrwałości i chęci w prowadzeniu tego serwisu Smile

Pozdrawiam.

[Obrazek: 31349.png]
[Obrazek: 28026.jpg]
12.08.2010, 10:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2010 10:35 przez Easy.)
Forum jest przystosowane do szerokości powyżej 1280, na niższych niestety ale trzeba przewijać forum. Całą redakcję wyszliśmy z założenia, że mało kto korzysta z mniejszych rozdzielczości.

Tidusek, minęło już prawie 1.5 roku i jakoś wciągnąłem się w prowadzenie serwisu, chodź było kilka krytycznych momentów. Mam nadzieję, że uda się nam zawojować tematykę motosportów w Polsce.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości