|
Forum Zaproszenie na forum komputerowe
|
|
23.08.2010, 11:29
|
|||
|
|||
|
Zaproszenie na forum komputerowe
Zapraszam na nowe forum komputerowe. http://forum.toin.pl poruszamy także tematykę gier i GSM. Zapraszam do rejestracji
|
|||
|
23.08.2010, 12:46
|
|||
|
|||
|
RE: Zaproszenie na forum komputerowe
Wygląd forum mi się podoba, ale jest też dość sporo błędów. Do usunięcia Regulamin forum, Opinie i pomysły, Skargi i prośby i Lista zbanowanych można to wszystko dać jako tematy w dziale Forum Toin, nie opłacalne jest tworzenie dla każdej błahostki nowego działu. A regulamin można podczepić w górnym menu i też będzie widoczny.
I jeśli jesteśmy na polski forum to nie nazywaj działów software, hardware i other, tylko odpowiednio Oprogramowanie, Sprzęt i Inne. |
|||
|
23.08.2010, 14:46
|
|||
|
|||
|
Ten "top" wygląda jak reklama (zwłaszcza z tym krzyżykiem i zupełnie inną kolorystyką). Czarne obramowanie komórek tabel strasznie kłuje w oczy. Rozkład działów rzeczywiście nieprzemyślany. Kolejne forum komputerowe - pozostaje tylko życzyć powodzenia.
Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
|
23.08.2010, 14:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2010 14:51 przez Tidusek.)
|
|||
|
|||
|
Wpierw pozwól ,że ocenię pakiet graficzny Twojej społeczności ,a więc logo jest zbyt proste poza tym zielony header jakoś nie pasuję do reszty - wszystko jest niebiesko-białe ,a ta zieleń jest tylko jedna. W menu z linkami (zaraz pod logiem) masz obrazki .gif i jak widać nie prezentują się one za dobrze ,ze względu ja słabą jakość zapisu rozszerzenia. Proponuję zmienić obrazki z .gif na .png
Reszta stylu jest w porządku chociaż teraz zauważyłem ,że buttony Nowy temat są również zielone - musisz zrezygnować z zieleni albo dodać jej więcej. Każdy styl bazuje na 3, 4 kolorach.Teraz treść: jest pustawo ale to pewnie dlatego ,że forum jest młode z czasem na pewno jej przybędzie. Na koniec rozpatrzę rozmieszenie działów: wszystko dobrze jednak jak już kolega easy napisał proponuje wyrzucić dział Regulamin i Lista zbanowanych kont; można to zrobić w jednym temacie (regulamin osobno i lista osobno). Więcej zastrzeżeń nie mam i życzę Ci sukcesu oraz wytrwałości w prowadzeniu forum
![]() |
|||
|
23.08.2010, 21:02
|
|||
|
|||
|
Kod: body {(...) |
|||
|
24.08.2010, 10:42
|
|||
|
|||
|
A gdzie jest takie coś Lukasz?
|
|||
|
24.08.2010, 11:51
|
|||
|
|||
|
Prowadzisz forum i nie wiesz gdzie znajduje się body? Coś kiepsko z twoją znajomością tematu.
http://forum.toin.pl/cache/themes/theme7/global.css |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Znajdź nas
Zarejestruj

Reszta stylu jest w porządku chociaż teraz zauważyłem ,że buttony Nowy temat są również zielone - musisz zrezygnować z zieleni albo dodać jej więcej. Każdy styl bazuje na 3, 4 kolorach.
![[Obrazek: 28026.jpg]](http://img.userbars.pl/141/28026.jpg)